Hattrick's Lounge

horecafotos-102

De Hattrick's Lounge is het verbindingsstuk tussen de Business Lounge, de Hattrick’s Pub en het Wine & Dine Restaurant. Deze langgerekte ruimte met veel daglicht en uitzicht op het gras van FC Groningen wordt tijdens wedstrijden volledig benut als businessruimte. De fraaie loungebanken en canvasdoeken aan de muren, die de historie van FC Groningen op bijzondere wijze uitdragen, zorgen voor een prettige atmosfeer.

Mogelijkheden Hattrick's Lounge
Dit is de ruimte met de grootste capaciteit in Euroborg. Zo’n 1250 gasten kunnen wij hier maximaal ontvangen, afhankelijk van de inrichting uiteraard. Deze ruimte van 1000 m2 kan worden ingericht naar uw wensen! Perfect voor bijvoorbeeld recepties, bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, lunches en diners of als tentoonstellingsruimte.

Open keukens
Binnen deze prettige atmosfeer in de businesslounge bevinden zich een tweetal fraai vormgegeven "open keukens". Door de subtiele wijze van presentatie komt naar voren komt wat Euroborg is: groen en duurzaam. Dit thema komt ook terug in de foodcorners, verse eigengemaakte producten liggen voor u uitgestald, waardoor u de mogelijkheid krijgt om direct uw keuze te maken uit de diverse aangeboden verswaar, zonder lange wachttijden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.