FC Groningen Wine & Dine

FC Groningen Wine & Dine is het restaurant van FC Groningen en is strak en hip ingericht en beschikt over een zeer exclusieve Wijnbar. Dit moderne restaurant in het Hitachi Capital Mobility Stadion heeft een frisse, zakelijke uitstraling en met een schitterend uitzicht op het 'heilige gras' van FC Groningen is het een unieke plek.

Alleen exclusief te huur
FC Groningen Wine & Dine is alleen exclusief te huur. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepen boven de 10 personen tot en met maximaal 200 gasten. Wij kunnen voor uw gasten een heerlijk lunch- of dinerbuffet serveren, maar in combinatie met een andere ruimte valt altijd iets te regelen voor grotere groepen. FC Groningen Horeca biedt hiervoor combinatiearrangementen.

Tafel reserveren op wedstrijddagen:

Voorafgaande aan een thuiswedstrijd van FC Groningen serveren wij een 3-gangen lunch, brunch of diner in ons restaurant FC Groningen Wine & Dine. Onze sommelier Hans Wiersum zorgt voor een bijpassend wijnadvies. 

Reserveer eenvoudig online tijdig uw tafel!

Klik op onderstaande link voor het menu van de eerst volgende thuiswedstrijd: FC Groningen - FC Emmen (zondag 16 december 2018, aanvang 14.30 uur)

3-gangen menu De Hattrick
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.