Lunchen en dineren

Uiteraard is het in Euroborg goed vertoeven! Zoals in het Wine & Dine Restaurant. Het is toch fantastisch om “langs de lijn” van het veld van FC Groningen te dineren of te lunchen voorafgaand aan een thuiswedstrijd van FC Groningen of tijdens uw bijeenkomst!

Deze stijlvolle ruimte is exclusief te huur. U kunt bijvoorbeeld met 200 gasten lunchen, of u kunt een feest, receptie of galadiner organiseren voor een grotere groep. Door middel van combinatiearrangementen kunnen we u altijd een passende en sfeervolle locatie bieden in Euroborg waarbij u de catering bepaalt. 
FC Groningen Horeca biedt enkele standaard arrangementen, maar we helpen u ook graag in de uitvoering van andere ideeën. Wij bieden een oplossing op maat.

Wilt u graag meer informatie over lunchen of dineren in het stadion? Of over het Wine & Dine Restaurant?  U kunt contact opnemen met de afdeling reserveringen om de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Op wedstrijddagen van FC Groningen zijn wij niet regulier geopend, het restaurant is dan gereserveerd voor sponsoren van FC Groningen. Bent u Sponsor van FC Groningen en nieuwsgierig naar de mogelijkheden tijdens wedstrijddagen klik dan Ruimtes / Wine & Dine Restaurant

Begane grond essent hattricks lounge pub 2012 (67)
RDGkathedraal