string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zivkovic debuteert in Oranje.

Dinsdag 10 september 2013 om 11:31

Richairo Zivkovic heeft maandagmiddag in Schotland zijn debuut gemaakt voor Oranje onder-18. De aanvaller speelde 75 minuten in het met 2-0 verloren oefenduel.

Zivkovic stond in de basis van het duel Schotland-Nederland voor spelers geboren in 1996. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-0 nederlaag voor Oranje. Zivkovic werd een kwartier voor tijd gewisseld. Het was zijn eerste oefeninterland voor Oranje.
Stefan van der lei zat in Dudelange op de tribune bij Jong Oranje en zag zijn ploeggenoten met 1-0 winnen van Jong Luxemburg. De keeper was afgelopen vrijdag vanuit de selectie van het Nederlands Beloftenelftal toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. Dit omdat bondscoach Albert Stuivenberg in een uitwedstrijd graag een derde doelman op afroep beschikbaar wilde hebben.
Slovenië
Andraz Kirm kwam afgelopen vrijdagavond in actie voor Slovenië in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Albanië. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Slovenen. Kirm gaf de assist voor het enige doelpunt. Vanavond (dinsdag – red.) zal Slovenië op Cyprus om 20.30 uur aftrappen tegen de eilandbewoners. Bij winst blijft de ploeg in de race voor deelname aan het WK in Brazilië.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’