string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sankoh: ‘Deze nederlaag doet pijn’.

Zondag 12 april 2009 om 18:39

Teleurstelling is het beste woord om het gevoel van de FC’ers na de verloren wedstrijd tegen Vitesse te omschrijven. Vitesse kwam al na een uur spelen op een 3-1 voorsprong. De aansluitingstreffer van Danny Holla bracht nog wat spanning in de wedstrijd. Toch trok FC Groningen uiteindelijk aan het kortste eind (2-3).

“We brachten te weinig en begonnen niet scherp genoeg,” zegt Holla. “We zaten voetballend niet goed in de wedstrijd.” Holla was dan ook boos op zichzelf en het team. “We kwamen vlak voor rust nog heel gelukkig op 1-1. Normaal is dat een steuntje in de rug, maar daar was niets van te zien. Ook na rust kwamen we slecht uit de startblokken.”

Doordrukken
Nadat de jonge middenvelder op fraaie wijze de 2-3 maakte, kreeg het team toch weer lichte hoop op een resultaat. “Ik had het gevoel dat we nog konden doordrukken,” aldus Holla. “Dat probeerden we ook wel door Andreas Granqvist in de spits te zetten. Dan is het hopen dat de bal een keer goed valt, maar dat mocht helaas niet zo zijn. We hebben verdiend verloren.”

Forceren
Het gezicht van Gibril Sankoh stond niet veel vrolijker. “Het was gewoon niet goed vandaag,” verklaart de verdediger. “Opbouwen ging moeilijk en we konden de bal lastig kwijt. Op gegeven moment moet je gaan forceren met de lange bal.”

FC Groningen blijft gewoon op een zesde plek staan in de Eredivisie, maar dat maakt het verlies voor Sankoh niet minder erg. “Deze nederlaag doet gewoon pijn. We moeten deze week gewoon weer hard werken zodat het volgende week tegen De Graafschap beter is.”  

Gerelateerd nieuws.

52 minuten geleden

Van Eigen Bodem met Thijmen Teusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard