string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Smit, Libregts, Van Dijk, Kieftenbeld en cadeautjes voor Maaskant in FCG TV.

Dinsdag 09 oktober 2012 om 11:20

FC Groningen TV staat dinsdagavond volledig in het teken van FC Groningen-Feyenoord, van afgelopen zondag. Zo had programmamaker Emiel Venema voor de wedstrijd een verrassing voor de vrijdag vader geworden Robert Maaskant en liep hij in de catacomben van Euroborg zanger Jan Smit tegen het lijf.

FC Groningen-trainer Robert Maaskant ontkwam er zondag niet aan de vele felicitaties in ontvangst te nemen. Vrijdagavond werd hij namelijk vader van zoon Pepe Dylan Rey. Studio Sport presentator Joep Schreuder had heel attent een knuffelbeer voor Pepe meegenomen en ook FCG TV wilde de geboorte van de kleine Maaskant niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Bevriend
Een van de vele toeschouwers zondag in Euroborg was zanger, presentator en tegenwoordig zelfs acteur Jan Smit. Smit is al jarenlang zeer goed bevriend met FC Groningen-verdediger Kees Kwakman en was naar Euroborg gekomen om aanwezig te kunnen zijn bij de 250ste competitiewedstrijd van de aanvoerder van FC Groningen. Vlak voor de wedstrijd, na de warming-up, troffen de twee vrienden elkaar snel nog even.
Analyse
Raymond Libregts, voormalig assistent-trainer van FC Groningen, analyseert sinds kort de komende tegenstanders van de FC. Libregts werd hiervoor gevraagd door Maaskant en manager technische zaken Henk Veldmate. Zondag was hij bij FC Groningen–Feyenoord om te kunnen zien of de FC gebruik kon maken van de door hem geconstateerde zwaktes bij Feyenoord.
Teleurstellend
Wellicht mede dankzij de analyse van Libregts speelde FC Groningen tegen Feyenoord de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Toch voelde de remise tegen Feyenoord teleurstellend omdat de Rotterdammers met een man minder vlak voor tijd toch nog naast FC Groningen wisten te komen. FCG TV peilde na afloop de gevoelens en sprak met Essent Man of the Match Virgil van Dijk, met de eveneens uitblinkende middenvelder Maikel Kieftenbeld, doelpuntenmaker Leandro Bacuna en aanvoerder Kees Kwakman, die te horen kreeg dat zijn vriend Jan Smit de uitslag al voor de wedstrijd had voorspeld…
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt dinsdagavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur te zien op EDL 2. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EDL 1.
 
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna die tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
 
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’