string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verrips door FC-supporters verkozen tot Koning van de Wedstrijd.

Maandag 06 maart 2023 om 12:40

Michael Verrips is na afloop van het uitduel in Rotterdam met Feyenoord door de FC-supporters verkozen tot Koning van de Wedstrijd. De keeper verstevigt daarmee zijn positie in het algemeen klassement. Thijmen Blokzijl werd tweede, Elvis Manu kreeg genoeg stemmen voor een derde plaats na de wedstrijd in De Kuip.

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Koning van de wedstrijd punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie schaart zich in het mooie rijtje en wordt Speler van het Jaar?

Puntentelling
De Koning van de wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

Thuis- en uitwedstrijden
De Koning van de wedstrijd wordt bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen. https://www.fcgroningen.nl/koning


Het stemmen op de Koning van de wedstrijd voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/koning  

Uitslag Feyenoord-uit
1 Michael Verrips 3 punten
2 Thijmen Blokzijl 2 punten
3 Elvis Manu 1 punt

Algemeen klassement na 24 speelronden
1 Michael Verrips 26 punten
2 Ricardo Pepi 17 punten
3 Thijmen Blokzijl 15 punten
4 Radinio Balker 9 punten
5 Peter Leeuwenburgh 7 punten
5 Luciano Valente 7 punten
5 Florian Krüger 7 punten
8. Johan Hove 6 punten
9 Isak Määttä 5 punten
9 Tomas Suslov  5 punten
11 Elvis Manu 4 punten
12 Laros Duarte 3 punten
12 Jan de Boer 3 punten
12 Thom van Bergen 3 punten
12 Oliver Antman 3 punten
16 Daleho Irandust 2 punten
17. Liam van Gelderen 1 punt
17. Ragnar Oratmangoen 1 punt

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

15 uur geleden

Elftal vragen aan… Irene Bernsen (Joyce-House)

1 dag geleden

Realisering sectorscheiding Noordtribune na dit seizoen van start