string(17) "WP Rocket/Preload"

Alice ter Harkel.

Functie: Lid Events

Eigenaar erfgoedlogies de Westerlingen/ Farmehouse-apartments

Wie ben ik?

Ik ben Alice ter Harkel, juriste en eigenaar van erfgoedlogies de Westerlinden/ Farmehouse-apartments. Ik ben 41 jaar oud en woonachtig in Ten Boer in onze prachtige monumentale boerderij, samen met mijn man en tweeling van 5 jaar. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Zelf doe ik, na de voetbalschoenen na 30 jaar aan de wilgen te hebben gehangen, aan hardlopen en heb ik de grote bal omgewisseld voor een klein balletje; ik ben helemaal verslingerd geraakt aan golf.

“Voetbal heeft altijd centraal gestaan in mijn leven”

Vanaf mijn 16e heb ik een seizoenskaart van de FC en sinds 5 jaar ben ik als supporter en sponsor te vinden in de Delfdam Skybox. Ik heb dan ook veel aan het voetballen te danken, niet alleen liefde voor de sport, maar ook vrienden en een groot netwerk. Dit netwerk bestaat o.a. uit onze eigen bc, waar wij als sponsoren allemaal onderdeel van uitmaken. Het is een BC voor en door haar leden.

Mijn rol binnen het bestuur van de Businessclub

Sinds 1,5 jaar maak ik deel uit van het bestuur van deze bc. Binnen deze functie draag in niet alleen de FC een warm hart toe, echter wil ik ook voor mijn mede sponsoren, de evenementen in goede banen leiden en de sponsoren optimaal bedienen. Waarbij sponsoren altijd gehoor zullen vinden en ergens terecht kunnen met vragen, opmerkingen en ideeën.

Mijn doelstelling voor de komende jaren als bestuur zijnde is om meer zichtbaar te worden voor haar leden met als doel de persoonlijke en zakelijke banden van de leden te bevorderen. Hier heb ik enorm veel zin in!

Word lid van de FC Groningen business club en profiteer van voetbal én zakelijke voordelen