Vijf spelers in actie voor vertegenwoordigende teams

25 oktober 2019 / vandaag

Afgelopen week zijn er vijf spelers uit de opleiding van FC Groningen actief geweest voor nationale selecties. Tomas Suslov speelde twee interlands met de onder-18 van zijn vaderland Slowakije en daarnaast reisden diverse spelers af naar Zeist voor activiteiten met Oranje-teams. Romano Postema verblijft momenteel voor de WK-deelname in Brazilië met Oranje onder-18.

Tomas Suslov won dinsdagmiddag 22 oktober een oefeninterland met Slowakije onder-18 in Roemenië: 1-2. Aanvoerder Suslov opende de score voor zijn vaderland. Donderdagochtend 24 oktober was er een tweede editie van Roemenië-Slowakije onder-18. Deze keer werd het 2-4. Suslov maakte een velddoelpunt en benutte een strafschop voor de Slowaken.

Oranje-teams
David van der Werff nam in Zeist deel aan een tweedaagse trainingsstage van Oranje onder-16-futures. Thijmen Blokzijl speelde in Zeist deel aan onderlinge selectiewedstrijden van Oranje onder-15. Jasper Meijster moest voor deze activiteit helaas afzeggen. Mark Hoekstra en Ivan Laarman speelden woensdagmiddag een onderlinge selectiewedstrijd in Zeist van Oranje onder-14. David Schut moest de uitnodiging aan zich voorbij laten gaan.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws