Uitzeges voor onder-19 en onder-17.

Zaterdag 29 februari 2020 om 19:22

FC Groningen onder-19 heeft zaterdagmiddag in Rotterdam met 3-1 gewonnen van Feyenoord. Vlak voor rust kwam Groningen nog op achterstand. De onder-17 won op Papendal met 2-1 van Vitesse en had bij rust al een 2-0 voorsprong.

JW2020022222363

Op Varkenoord kwamen de Rotterdammers vlak voor rust op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft maakten Remco Balk (2x) en Giovanni Zwikstra de scores namens de Groningse bezoekers. De FC blijft tweede op de Eredivisieranglijst met 15 punten uit zes wedstrijden.

Opstelling FC Groningen onder-19
Thom van Rotterdam, Yannick Hettinga, Pim Betzema, Nikolas Talo, Bjorn Meijer, Milan de Koe (73' Agan Mjaki), Joris Reiziger (62' Giovanni Zwikstra), Guus Beaumont, Jan Muller (62' Leonel Miguel), Max Hamelink, Remco Balk.
Rest bank: Owen van der Vlag, Oussama El Azzouzi.

Scores: 45' 1-0, 68' Remco Balk 1-1, 71' Remco Balk 1-2, 82' Giovanni Zwikstra 1-3.

Onder-17 wint ook
De onder-17 kwam in de eerste helft op voorsprong door treffers van Maxim Mariani en Thom van Bergen. In de tweede 45 minuten kwam de gastheren nog terug tot 1-2, maar dat bleek later ook de eindstand. Op de ranglijst van de Eerste Divisie Hoog blijft Groningen tweede.

Scores: 29' Maxim Mariani 0-1, 38' Thom van Bergen 0-2; 69' Eray Surul 1-2.