Twee keer thuis en één keer uit komende zaterdag voor de Opleiding

23 september 2022

Drie van de zes Opleidingsteams spelen komende zaterdag een competitiewedstrijd. Onder-16 en Onder-13 strijden op Corpus den Hoorn, Onder-14 reist af naar Leeuwarden. De twee oudste teams, FC Groningen onder-21 en onder-18, hebben geen competitieduel op de planning vanwege de ingeplande interlandperiode. Ook FC Groningen onder-12 heeft een vrije zaterdag.

FC Groningen onder-16 is zaterdag het enige bovenbouwteam met een wedstrijd op het programma. Roda JC is de tegenstander, en zij zullen vroeg moeten vertrekken om op tijd aanwezig te zijn, want het legt zaterdag maar liefst 340 kilometer af om in 3,5 uur tijd vanuit Kerkrade op Sportpark Corpus den Hoorn te geraken. Voor FC Groningen onder-16, onder leiding van trainer/coach/manager Björn Zwikker, is het de derde competitiewedstrijd van het seizoen in Divisie 3. Het duel wordt om 13.30 uur afgetrapt.
 
Onder-13 ook thuis
De voetbalzaterdag wordt op Corpus om 11.00 uur afgetrapt door FC Groningen onder-13. AFC uit Amsterdam komt zaterdag op bezoek. Voor de selectie van trainer/coach/manager Dirick Jan van Strien wordt het de tweede thuiswedstrijd van het seizoen in Divisie 2.
 
Onder-14 naar Leeuwarden
De ploeg van trainer/coach/manager Jeroen Scholma gaat zaterdag op bezoek in Leeuwarden, waar het gaat spelen tegen SC Cambuur. FC Groningen onder-14 komt deze najaarscompetitie uit in Divisie 3. Om 11.00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Kalverdijkje Noord in de Friese hoofdstad.

JW2022202313944

Laatste nieuws