Jeugdspelers FC Groningen gebruiken Dug-deken van Belieff

1 mei 2020

Belieff is leverancier van dekens voor wisselspelers en stafleden op de bank bij de jeugdteams van FC Groningen. Eerder leverde Belieff al aan de eerste selectie van FC Groningen.

Rick van Geloven van Belieff vertelt over de samenwerking tussen FC Groningen en zijn bedrijf: “Wij hebben december 2016 de dekens bij de hoofdmacht van FC Groningen mogen leveren, die al een langere periode met plezier gebruik van maakt. Inmiddels hebben wij bij zestien profclubs geleverd en richten we ons nu op jeugdteams op ook die in de winterperiode te voorzien van de warmte en comfort van Belieff.”

Eerder dit jaar werden ‘Dug-dekens kids’ gelanceerd en in die categorie was FC Groningen de eerste afnemer. “Ook de gehele jeugd van Excelsior is inmiddels voorzien van warme dekens, die in 2014 werd ontwikkeld,” aldus Rick van Geloven. “Ik ervaarde zelf kou in de dug-out en op dat moment waren er geen geschikte producten aanwezig om ons warm te houden. De kans op blessures nam toe.”

Trainer Jeroen Scholma van FC Groningen onder-13 is heel tevreden over de dekens. “Het is een mooie en nuttig product op het moment dat de temperatuur laag is. We hebben afgelopen winter prima gebruik kunnen maken van de dekens en zullen er ook de komende seizoenen gebruik van maken. Ik merk ook dat het voor de spelers in de dug-out aangenamer is om de wedstrijd te kunnen bekijken.”

Informatie over de dug-deken is te vinden op de website van Belieff: https://www.belieff.com/dug-deken/

JW2019120820358 (1)

Laatste nieuws