FC Groningen maandag 16 maart gesloten

15 maart 2020 / vandaag

Als gevolg van de nieuwe maatregelen die de rijksoverheid zondag 15 maart heeft afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus, is FC Groningen in ieder geval maandag 16 maart gesloten. Het TopsportZorgCentrum, het Hitachi Capital Mobility Stadion en de FanCorner zijn dan dus dicht.

Ook het betaalde voetbal zal langer stilliggen als gevolg van de getroffen maatregelen, in ieder geval tot en met 6 april. Dat was aanvankelijk tot en met 31 maart.
 
Opleiding
Nadat eerder al alle (oefen)wedstrijden binnen de Opleiding van FC Groningen waren afgelast, worden nu ook alle trainingen van de jeugdteams uit het programma gehaald. Tot en met 6 april zijn er dan ook geen activiteiten binnen de Opleiding van de club.
 
Beraden
De directie van FC Groningen gaat zich beraden over de gevolgen van de door de overheid getroffen maatregelen, die onder meer zeggen dat clubs hun trainingsfaciliteiten en stadions moeten sluiten.
 
Actualiteit
De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Indien de situatie daarom vraagt, zal FC Groningen hierop uiteraard anticiperen. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus verwijst de Trots van het Noorden naar de officiële mededelingen vanuit de rijksoverheid en het RIVM.

200126D6H1697leeg
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws