Best Western Plus Hotel Groningen Plaza sponsor van de Opleiding

8 november 2019 / vandaag

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is met ingang van 1 januari 2020 voor drie jaar sponsor van de opleiding van FC Groningen. De hotelaccommodatie aan de Laan Corpus den Hoorn is met ingang van dit seizoen al de naamgever van de verkiezing van de Strijder van het Jaar.

De overeenkomt voor de duur van drie jaar werd afgelopen maandag in Hotel Groningen Plaza ondertekend door Hoofd Opleiding Peter Jeltema van FC Groningen en General Manager Herman van der Poel van het Best Western hotel aan Laan Corpus den Hoorn in de Stad.

Jeltema is zeer verheugd met het partnership dat FC Groningen en Best Western Plus aan gaan: “We zijn de afgelopen jaren al zeer geregeld te gast in het hotel met bijeenkomsten van de Vrienden van de Jeugdopleiding. Ook overnachten er geregeld buitenlandse stagiairs en gasten van de Opleiding in Hotel Groningen Plaza, dat op slechts anderhalve kilometer van ons TopsportZorgCentrum is gelegen. Met onze samenwerking spelen we elkaar nu de bal toe.”

Strijder
De verkiezing van Strijder van het Jaar zorgt binnen de opleiding voor bewustwording bij spelers en hun omgeving, aldus Jeltema. Het is een concept dat zeer aanspreekt bij Van der Poel: “Wij vinden het mooi om hieraan onze naam te verbinden. Het motiveert de spelers nog meer om hen op weg te helpen naar een toekomst als topsporter. Om uiting te geven aan het partnership hebben we het shirt en het ‘schildje’ van de Vrienden een mooie zichtbare plek gegeven in ons hotel.”

Partnership
De samenwerking tussen de Opleiding van FC Groningen en Best Western Plus kwam enkele jaren geleden al tot stand door de eerder genoemde activiteiten. “Vervolgens ben ik met Enno van der Werff (onbezoldigd voorzitter Vrienden van de Jeugdopleiding – red.) in gesprek gekomen over een meer intensieve samenwerking,” aldus Van der Poel. “We vinden het waardevol om op die manier betrokken te zijn bij de opleiding. Wij gaan de komende jaren verder invulling geven aan dit partnership en zien het tekenen van deze overeenkomst voor drie jaar als een mooi startsein.”

BW-PLAZA
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws