string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Z@ppsport te gast bij Nederlandse les.

Dinsdag 30 november 2010 om 10:14

Vanmiddag, dinsdag 30 november, wordt in de uitzending van Z@ppsport op Nederland 3 aandacht besteed aan de Nederlandse les van de spelers van FC Groningen. De twaalfde aflevering van Z@ppsport begint om 16.00 uur en wordt zondag herhaald.

Tijdens de twaalfde uitzending is Ron aanwezig bij de Eredivisiewedstrijd NAC Breda – PSV. Kees Luijckx schuift aan bij Ron voor een glaasje limonade, blokje kaas en natuurlijk een onthullend gesprek. Roda JC Kerkrade middenvelder Willem Janssen helpt Remi (9) met zijn voetbalprobleem. Hij is grote fan van Roda en vooral van Janssen.
Onder anderen Tim Sparv, Kelvin Bossman, Nicklas Pedersen, Dusan Tadic en Thomas Enevoldsen volgen bij FC Groningen Nederlandse les. Een aantal van deze spelers doen mee aan Ron’s Nederland Kwizzz. Weten ze wat haringen zijn en hebben ze weleens drop gegeten?
Soufiane Touzani is met de Groene Bal bij de opening van het Ronald McDonald sportcentrum voor jongeren met een handicap of een chronische ziekte in Amsterdam Noord. Luuk de Jong en Douglas van FC Twente staan deze keer tegenover het konijn van Konijnen Knallen. Zullen ze het record van FC Groningen met 24 treffers verbreken?
Jonge voetbalfans zitten iedere dinsdag goed bij ZAPP. Wekelijks is dan om 16.00 uur Zappsport Voetbal te zien! Een interactief magazine van de makers van TROS Zappsport, dat al acht jaar met veel succes wordt uitgezonden. Met het laatste nieuws over de Eredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit gezien hebt.
ZAPPSPORT VOETBAL IS ER IEDERE DINSDAGMIDDAG OM 16.00 UUR OP ZAPP (NEDERLAND 3) & ZONDAG DE HERHALING OM 17.00 UUR.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard