string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zonnige Paasactiviteit.

Donderdag 17 april 2014 om 13:59

De paasdagen komen er nog aan, maar de Paas-stemming zat er al goed in bij de FC Groningen Junior Club. Afgelopen woensdag, 16 april, werd er voor de jongste leden een Paasactiviteit georganiseerd. Het weer zat mee: de zon scheen uitbundig op het TCN trainingsveld.

Ruim 50 leden hadden zich aangemeld om bij de activiteit aanwezig te zijn. Er werd een parcours afgelegd waarbij allerlei Paashaas-skills getest werden. Uiteindelijke beloning wanneer de onderdelen voldoende waren afgerond, was een Paashaas-diploma.
Uiteraard waren de Paashaas en Groby aanwezig om het geheel in goede banen te leiden.
Geschminkt als Paashaas gingen de kinderen enthousiast aan de slag op het parcours. Een lastig onderdeel bleek het lopen met een ei op een lepel, waarbij het de bedoeling was dat het ei niet viel.
De kunst van het eieren verstoppen werd uiteraard ook getest en het zoeken van eieren was het onderdeel waarbij alle kinderen een top-score wisten te behalen.

Alle aanwezigen wisten hun Paashaas-diploma te halen en kunnen terug kijken op een geslaagde middag! Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.
(alle gemaakte foto’s zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/B15FEEB452F6A754)

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard