string(9) "claudebot"

Zonneveld is speelgerechtigd.

Vrijdag 07 augustus 2009 om 15:14

De van PSV gehuurde Mike Zonneveld is speelgerechtigd. Alle formaliteiten zijn inmiddels rond en de bevestiging van de KNVB is binnen. Dus kan de 28-jarige linkermiddenvelder zaterdag zijn opwachting maken tegen Roda JC.

Trainer Ron Jans is blij met het verloop van de afgelopen trainingsweek. “Ik was zondagavond een beetje bang dat de groep meer tijd nodig had gehad om de klap van de nederlaag tegen Ajax te verwerken. Maar eigenlijk hebben we er ons met z’n allen snel overheen gezet en zijn we ons gaan richten op Roda JC. We kunnen Mike Zonneveld er als groep goed bij gebruiken.”

Ook met het blessureleed valt het mee. “Fredrik Stenman heeft er een paar dagen uit gelegen met en voor Danny Holla leek het er ook niet goed uit te zien. Maar hij is toch weer helemaal op tijd fit. Voor Tom Hiariej is de verwachting dat hij volgende week weer volledig kan aansluiten. Gonzalo Garcia laat zich komende week behandelen aan zijn rug.”

Tegenstander
Ron Jans heeft nog niet echt een beeld van de tegenstander van zaterdag. “Roda JC is eigenlijk nog een groot vraagteken. Vorige week hebben ze vooral op eigen helft gespeeld en hielden ze prima stand. Morgen (zaterdag – red.) zullen we zien hoe ze aanvallend gaan spelen. Ze zullen gezien het resultaat niet heel veel gaan veranderen.”

“Ook wij gaan niet na één nederlaag de hele boel op de kop gooien. In de breedte van de selectie komen we momenteel nog iets tekort en voetballend hebben we vorige week tegen Ajax met name in de tweede helft te weinig laten zien. Als je telkens na twee of drie balcontacten alweer inlevert, krijg je het altijd moeilijk. Dat zal tegen Roda dus anders moeten.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’