string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zonneveld groot vraagteken; Granqvist terug.

Vrijdag 26 maart 2010 om 14:03

De inzetbaarheid van Mike Zonneveld in de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax is nog een groot vraagteken. Hij is ziek en heeft bovendien klachten aan zijn achillespees. Andreas Granqvist keert terug van een schorsing.

Voor het eerst sinds de thuiswedstrijd tegen FC Twente heeft trainer Ron Jans niet te maken met schorsingen. Naast het langdurig geblesseerde zestal Sepp De Roover (kruisband), Petter Andersson (kruisband), Ondrej Svejdik (kruisband), Jeffrey Rijsdijk (knie), Theo Lucius (kuitbeen), Danny Holla (kuitbeen) zijn er momenteel nog drie andere blessuregevallen.

Morten Nordstrand (lies) en Luciano da Silva (knie) waren er afgelopen week ook al niet bij. Mike Zonneveld is zoals gezegd een groot vraagteken. Hij was de afgelopen drie dagen ziek en viel bovendien in de thuiswedstrijd tegen Roda JC al uit met klachten aan de achillespees. Naast doelman Leonard Nienhuis en middenvelder Frank Olijve zal ook Koos Werkman aansluiten bij de selectie indien Zonneveld niet inzetbaar blijkt.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’