Zondagmiddag thuis tegen Vitesse, ben jij er ook bij?

4 september 2022

FC Groningen speelt zondagmiddag om 16.45 uur in Euroborg tegen Vitesse. De eerste mogelijkheid voor supporters om de nieuwe aanvallers Florian Krüger te zien spelen. Nieuweling Ricardo Pepi is nog niet speelgerechtigd vanwege het benodigde papierwerk. Tickets voor het duel zijn te koop via de Online Ticketshop. Op de wedstrijddag zijn kaarten bij het stadion verkrijgbaar. 

Tickets voor de wedstrijd zijn eenvoudig te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht, op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn nog wel plekken beschikbaar. De kassa’s bij Euroborg naast ingang 2 zijn vanaf 15.15 uur geopend. Vanaf dit seizoen is het in Euroborg alleen mogelijk om pet PIN te betalen. Dit geldt voor zowel tickets als horecabestellingen. 

21-08-22-GAE_19

Supportersplein
Supporters kunnen de nieuweling Krüger en de rest van het team begroeten vanaf 15.00 uur. Dan komt de bus met de FC-selectie aan bij Euroborg. Een kwartier eerder opent het Supportersplein aan de voorzijde van het stadion. De ideale plaats om voor te beschouwen, iets te eten bij één van de foodtrucks of een drankje te drinken. Aan de andere kant van het stadion, nabij ingang 3, is een supportersplein ingericht speciaal voor kinderen. Nieuw is de dweilband dat voorafgaand aan de wedstrijd rondom het stadion muziek maakt en zorgt voor Groningse gezelligheid. Het is niet toegestaan om eten en drinken van het Supportersplein mee naar binnen te nemen in het stadion. 
 
Extra verkooppunten ingang 2 en 3
Naast de vaste units worden bij ingang 2 en 3 extra verkooppunten gecreëerd waar bier en frisdrank te verkrijgen zijn. Ook worden er bij deze extra verkooppunten gehaktballen verkocht. Om de doorstroom bij de vaste units te bevorderen wordt supporters geadviseerd wanneer er alleen drinken wordt besteld gebruik te maken van de extra verkooppunten.

Alle vaste horeca-units zijn voorzien van televisieschermen waar de wedstrijd live op wordt uitgezonden. Zo wordt niks gemist van de wedstrijd. Net is ook het fruitmixdrankje van Ranja weer te koop. 

JW2022202313850 (1)

Handtekeningenboekje
In het stadion wordt bij de ingangen 2, 3 en 4 een gratis handtekeningenboekje uitgedeeld aan kinderen. Afgelopen zaterdag werden veel van deze boekjes gevuld met handtekeningen tijdens de gezellige Supportersdag. Later in de seizoen organiseert de FC Groningen Junior Club nog een handtekeningenmiddag exclusief voor leden. De kans om het handtekeningenboekje te vullen. Jonge supporters van 0 tot 16 jaar die nog geen lid zijn kunnen lid worden via https://www.fcgroningen.nl/junior-club

JW2022202313887

Laatste nieuws