Vanmiddag om half drie: Willem II-thuis

3 november 2019 / vandaag

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 3 november, in de twaalfde speelronde van de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen Willem II. Het duel begint om 14.30 uur. Het Hitachi Capital Mobility Stadion opent de poorten om 13.00 uur. Ook de kassa’s zijn dan geopend. Tot aanvang van de wedstrijd zijn eenvoudig online tickets aan te schaffen via deze website.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

FC Groningen gaat voor eigen publiek op jacht naar de vierde thuiszege op rij. De nummer 11 van de ranglijst ontvangt de nummer 6 van de Eredivisie, Willem II. De Tilburgers behaalden 19 punten in de eerste elf wedstrijden, vijf meer dan de Trots van het Noorden. FC Groningen bereikte de volgende bekerronde afgelopen woensdagavond door een 2-1 zege op Harkemase Boys. Willem II won met 4-0 bij Quick. Zaterdagavond vanaf 22.00 uur is de loting voor de laatste-32 van de TOTO KNVB Beker.

VriendenLoterij
Binnen het Hitachi Capital Mobility Stadion is er zondagmiddag een promotieteam van de VriendenLoterij actief. Deze personen zijn duidelijk herkenbaar. Supporters van FC Groningen die deelnemen aan de VriendenLoterij die steunen daarmee de opleiding van FC Groningen en specifiek de totstandkoming en inrichting van ‘de Schuur’, een ruimte waarin de onderbouw – onder-12, onder-13 en onder-15 – van de opleiding hun motorische training kan afwerken.

Speciale gasten
Bij de wedstrijd zullen zondagmiddag diverse bijzondere gasten op de tribune zitten. Zo is er een bus vol van bekenden van hoofdtrainer Danny Buijs uit zijn geboorteplaats Alblasserdam aanwezig om de FC aan te moedigen.

Net als bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam zal Ko Itakura zich extra gesteund voelen door een groep Japanners. Twee weken terug ging het om een groep jeugdige voetballers en deze keer gaat het om jongvolwassenen die studeren op het Japan Soccer College.

26wedstrijd-actie

Wedstrijdactie FC Groningen Horeca
FC Groningen Horeca​ heeft ook voor de wedstrijd tegen Willem II een mooie aanbieding. Een kleine beker fris of bier plus een zak chips of zakje snoep zijn zondagmiddag verkrijgbaar voor slechts €3,50.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws