Zondag pendelbussen tussen Euroborg en P&R, buslijn 28 rijdt niet

10 november 2022

Supporters die zondagmiddag vanuit het centrum van de stad naar Euroborg komen voor de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft, dienen rekening te houden met het feit dat buslijn 28 niet rijdt. De buslijn kan vanwege personeelstekort bij vervoersbedrijf QBuzz niet worden bemand. De pendelbussen vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden vanaf 12.30 uur. 

Supporters die zondag op de fiets naar Euroborg komen, kunnen hun fiets stallen in de extra gratis fietsenstalling bij de Kolenmuur. Aan de andere kant van de Kolenmuur richt FC Groningen een Supportersplein in waar kan worden gegeten en gedronken. Lees hier meer over de supporterspleinen. Tickets zijn online te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl of zondagmiddag vanaf 13.00 uur bij de kassa’s van het stadion.
 
Groningen bereikbaar
Supporters die niet in de gelegenheid zijn om op de fiets naar het stadion te komen, dienen nog altijd rekening te houden met wegwerkzaamheden in en rond Groningen. FC Groningen adviseert supporters hun reis naar Euroborg te checken via www.groningenbereikbaar.nl.
 
Voor de FC-supporters buiten de stad Groningen is één van de Pendelbussen vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk naar het stadion een optie. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 12.30 uur richting Euroborg. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Vanaf Euroborg rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R.

Auto delen
Supporters die met de auto naar het stadion komen en één of meerdere plaatsen over hebben in de auto, kunnen dit aangeven via www.fcgroningen.nl/auto-delen. Dit is een initiatief van de Supportersvereniging FC Groningen. Want samen naar FC Groningen; het is gezelliger, goed voor de portemonnee en beter voor het milieu.

JW2022202314307

Laatste nieuws