Zondag ook clubcardhouders welkom voor duel met Arminia

4 september 2020 / vandaag

FC Groningen sluit zondagmiddag de voorbereiding van het seizoen 2020/2021 af met een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Het duel met de 1. Bundesligaclub wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Kaarten zijn tot aan de start van de wedstrijd online te koop. In tegenstelling tot eerdere wedstrijden, kunnen zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders een kaart kopen.

Vanaf vanochtend (vrijdag 4 september) 09.00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben én alle FC Groningen clubcardhouders online 1 toegangskaart per relatienummer aanschaffen voor FC Groningen – Arminia Bielefeld.
 
Aangezien de verwachting is dat clubcardhouders voorlopig niet in aanmerking komen voor plaatsen bij competitiewedstrijden, is het oefenduel van zondag een uitgelezen mogelijkheid voor clubcardhouders om het elftal van hoofdtrainer Danny Buijs toch live in het stadion aan het werk te zien. De online kaartverkoop loopt vanaf vrijdagochtend tot aan de aftrap van de wedstrijd. Kaarten bestellen gaat via: kaartverkoop.fcgroningen.nl

_26I0285
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws