Vanmiddag om 14.30 uur thuis tegen Sparta

20 oktober 2019 / vandaag

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 20 oktober, voor het eerst dit seizoen, op het favoriete aanvangstijdstip van 14.30 uur een thuiswedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De vrije ticketverkoop loopt via de reguliere kanalen tot aan de aftrap van de wedstrijd. Het stadion en de kassa’s openen op deze eerste zondag van de herfstvakantie om 13.00 uur. Tickets zijn online voor alle tribunes zonder restricties verkrijgbaar vanaf 11 euro (voor jeugd tot 12 jaar).

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

Wat betreft de bereikbaarheid van het Hitachi Capital Mobility Stadion moet er rekening worden gehouden met mogelijke vertraging vanuit de richting Helpman. Ook rijden er in verband met werkzaamheden geen treinen op het traject tussen Zuidhorn en Groningen. Kijk voor de actuele verkeerssituatie op:
www.groningenbereikbaar.nl

Koeman Familie Tribune
Bezoekers op de Koeman Familie Tribune zullen voor het eerst kennis maken met nieuwe bewegwijzering. De vak- en rij-aanduidingen op deze tribune zijn compleet vernieuwd en beter leesbaar. Deze tribune is volledig rookvrij en ook die aanduiding zal door de nieuwe uitingen beter voor iedereen zichtbaar zijn.

Homoacceptatie
Alle aanvoerders in de Eredivisie dragen deze speelronde de regenboog-aanvoerdersband. Daarmee geven de club een statement af voor homoacceptatie in de voetbalwereld.

Zo’n vijftig jongens en meisjes van maximaal negen jaar oud zijn zondagmiddag voor het eerst bij een thuiswedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Door een actie met de leden van de verenigingen binnen het Amateurconvenant FC Groningen, kunnen deze kinderen eenmalig gratis kennismaken met een wedstrijdbezoek van het eerste elftal van FC Groningen.

26Wedstrijdactie FC Groningen Horeca

Wedstrijdactie FC Groningen Horeca
FC Groningen Horeca​ heeft ook voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam een mooie aanbieding. Een kleine beker fris of bier plus een candybar zijn zondagmiddag verkrijgbaar voor slechts €2,50.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws