string(9) "claudebot"

Zondag in groen en wit achter de FC.

Donderdag 18 augustus 2022 om 14:00

FC Groningen speelt zondagmiddag om 12.15 uur tegen Go Ahead Eagles. Op initiatief van de Noordtribune Groningen worden alle FC-supporters opgeroepen zondag in het groen-wit naar Euroborg te komen. Kaarten zijn zowel online als op de wedstrijddag aan de kassa te verkrijgen. Voorafgaand is er een supportersplein op het voorplein bij het stadion. 

photo1660745031

Het is de laatste thuiswedstrijd voor Gronings Ontzet. Dit jaar is het 350 jaar geleden dat Groningers de strijd wonnen van Bommen Berend. De Noordtribune Groningen wil samen met alle FC-supporters stilstaan bij dat historische feit door zondag massaal in het groen-wit naar de FC te komen. Doe mee en ga zondag samen met de spelersgroep in het groen en wit de strijd aan.
 
Spelersbus
Net als de vorige thuiswedstrijd zal de selectie van FC Groningen per bus bij het stadion arriveren. De bus wordt omstreeks 10.30 uur verwacht nabij de hoofdingang. Op dat moment is het supportersplein bij de Kolenmuur op het voorplein al geopend. De festiviteiten op het supportersplein starten om 10.15 uur.
 
Er is een snackwagen aanwezig, net als een biercarrousel en een koffiewagen. Uiteraard wordt er passende muziek gedraaid en is het mogelijk de nieuwste FC-merchandise te kopen. Reden genoeg om zondag op tijd in het groen-wit naar het stadion te komen.

JW2022202312590

Tickets
Supporters die nog geen ticket hebben kunnen deze eenvoudig bestellen via tickets.fcgronignen.nl. Tickets zijn op de wedstrijddag ook te koop aan de kassa’s nabij ingang 2. Het stadion en de kassa’s openen de deuren om 10.45 uur. Sinds dit seizoen kan in Euroborg alleen per PIN worden betaald. Dit geldt voor zowel ticketverkoop als eten en drinken bij de horeca-units.
 
Voor veel seizoenkaarthouders is het duel met Go Ahead Eagles de tweede keer dit seizoen dat Euroborg wordt bezocht. Sommige seizoenkaarthouders hebben de eerste wedstrijd gemist door bijvoorbeeld vakantie. Daarom nogmaals de oproep: neem de juiste seizoenkaart mee naar het stadion. Alleen het nieuwe pasje voor seizoen 2022/2023 geeft je toegang tot Euroborg.
 
Jarig? Kom naar Euroborg!
Alle seizoenkaarthouders die zondag jarig zijn en een geplaceerde plaats hebben in het stadion, worden voorafgaand aan het duel door FC Groningen verrast bij hun plek in Euroborg. Ook zullen er weer diverse activiteiten van de Junior Club plaatsvinden voorafgaand aan het duel en in de rust.

VOL_21

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus