Zondag geen treinverkeer rondom FC Groningen-PEC Zwolle

30 augustus 2018

FC Groningen en PEC Zwolle spelen zondagmiddag 2 september om 12.15 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion de competitiewedstrijd in de vierde speelronde van de Eredivisie. Het komende weekend is er geen treinverkeer van en naar Groningen in verband met werkzaamheden in Groningen en Haren. Er wordt extra busvervoer ingezet, naast de reguliere busopties zoals gratis vervoer met Qbuzz binnen de Stad en de betaalde pendelbussen vanaf P&R Hoogkerk en P&R Haren.

Op zondag 2 september openen de kassa’s en de poorten van het Hitachi Capital Mobility Stadion al om 10.45 uur. Tot de aanvang van de wedstrijd is het uiteraard ook mogelijk online losse tickets aan te schaffen via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/. Tot en met zaterdagmiddag is er daarnaast ook kaartverkoop via de FanCorner aan de Boumaboulevard en de 29 FC Primera’s in Stad en Ommeland.

Treinverkeer
Bezoekers per trein van de wedstrijd tussen FC Groningen en PEC Zwolle moeten net als alle overige treinreizigers in het gehele weekend rekening houden met het feit dat er vanwege werkzaamheden geen treinverkeer mogelijk is rondom Groningen.

Meer informatie is te vinden op de site van Groningen Bereikbaar:
https://www.groningenbereikbaar.nl/nieuws/werkzaamheden-aan-het-spoor-van-31-augustus-tot-en-met-2-september

Scheidsrechter
Bezoekers van de wedstrijd zullen aankomende zondag zien dat de naamgeving van het Hitachi Capital Mobility Stadion in alle uitingen is doorgevoerd. De wedstrijd staat zondagmiddag 2 september onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. Het is zijn eerste optreden als arbiter in een officiële wedstrijd van FC Groningen.

Laatste nieuws