string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondag eerste training FC Groningen.

Donderdag 20 juni 2013 om 16:43

FC Groningen begint zondagmiddag op Sportpark De Koepel in Haren aan de voorbereiding op het seizoen 2013/2014. Om 14.30 uur zal de selectie onder leiding van het nieuwe trainersduo Erwin van de Looi en Dick Lukkien de eerste training van het nieuwe seizoen afwerken.

Net als vorig jaar zal de training worden omlijst met een feestelijk tintje, zijn er diverse stands en zullen spelers en trainers bij de start van de training worden geïntroduceerd bij het publiek. De eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen op het veld in Haren zal ongeveer een uur duren en is gratis te bezoeken. Daarnaast zal er rondom de eerste training ook afscheid worden genomen van Leandro Bacuna, die komend seizoen zal uitkomen voor Aston Villa in de Premier League.
Internationals
De internationals Andraz Kirm en Marco Bizot zullen zondag nog niet van de partij zijn. Kirm had in juni nog interlandverplichtingen met Slovenië en doelman Bizot maakte tot en met afgelopen zaterdag deel uit van de selectie van Jong Oranje, dat in Israël deelnam aan het EK onder-21. Kirm en Bizot hebben hierdoor later vakantie gekregen en zullen om die reden dus ook pas later aansluiten bij de groep.
FC Groningen zal in de voorbereidingsperiode de trainingen tot de laatste week voor de start van de competitie houden op de velden van het sportpark in Haren. Vanaf maandag 29 juli wordt er weer getraind op het TCN Trainingscomplex naast de Mediacentrale achter Euroborg.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard