string(9) "claudebot"

Zondag afscheid van Granqvist; er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Dinsdag 09 augustus 2011 om 13:51

In de 341ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de seizoensopening tegen Roda JC, kijkt hij vooruit naar de wedstrijd van zondag – waarbij onder andere afscheid wordt genomen van Andreas Granqvist – en vestigt hij de aandacht op de nog beschikbare kaarten en seizoenkaarten.

“We hebben tijdens de competitieopening in Kerkrade afgelopen zaterdag een zwaar teleurstellende 2-1 nederlaag geleden tegen Roda JC. We waren een uur lang heer en meester op het veld, speelden geruime tijd tegen tien man en toch lieten we een 1-0 voorsprong glippen. Bijzonder zuur.”
Verzuimd
“Persoonlijk was ik door het verlies zo teleurgesteld, dat ik afgelopen weekend verzuimd heb te Twitteren. Ik ben met dit medium natuurlijk nog niet zo gek lang bezig en het moet een gewenning voor me worden dat ik ook rondom wedstrijden wat van me laat horen, ongeacht het resultaat. De inmiddels bijna tweeduizend volgers via twitter.com/jdnijland verwachten dat uiteraard ook van me en ik dien me te realiseren dat ik ook in het weekend en rondom een wedstrijd berichten verstuur.”
“We hebben de nabespreking van de wedstrijd tegen Roda JC inmiddels al weer achter de rug, hebben daarbij de puntjes op de i gezet en werken nu toe naar zondagmiddag 16.30 uur. Tegen ADO Den Haag willen wij ons in Euroborg graag revancheren voor onze valse competitiestart.”
Internationals
“Trainer Pieter Huistra moet tijdens de trainingen deze week een aantal internationals vanwege interlandverplichtingen missen. Nicklas Pedersen en Thomas Enevoldsen zijn voor Denemarken op pad, Tim Sparv met Finland, Tim Matavz komt uit voor Slovenië en Johan Kappelhof maakt onderdeel uit van de selectie van Jong Oranje. Huistra en zijn rechterhand Erwin van de Looi vertegenwoordigen FC Groningen morgen (woensdag – red.) tijdens de jaarlijkse landelijke G-Voetbaldag in Barendrecht.”
Afscheid
“Rondom de wedstrijd van zondag zullen wij officieel afscheid nemen van een aantal vertrokken spelers gedurende de afgelopen zomermaanden. Onder anderen onze voormalige aanvoerder Andreas Granqvist, Jeroen Veldmate en Serhat Koç zullen we bedanken voor hun jaren in Groningse dienst.”
“Ook naar de overige vertrokken spelers, van wie wij nog geen afscheid konden nemen voor ons publiek, is een uitnodiging gegaan. Shkodran Metaj, Gonzalo Garcia, Norair Mamedov en Michael Jansen dienen nog te kijken of dit in hun agenda past. Van Fredrik Stenman, Jorrit Kunst, Darryl Lachman en Jeffrey Rijsdijk werd eind vorig seizoen al officieel afscheid genomen.”
Kaarten
“Voor onze eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar. Er gelden voor de kaartverkoop geen restricties of beperkingen, dus een ieder die zondagmiddag in ons prachtige stadion een leuke competitiewedstrijd van FC Groningen wil zien en bij het afscheid van onder andere Andreas Granqvist wil zijn, kan heel eenvoudig een kaart kopen, bijvoorbeeld in onze nieuw ingerichte Fanshop bij het stadion of via deze internetsite. Indien er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn, zullen de kassa’s bij Euroborg zondag om 15.00 uur open gaan.”
“De FC Groningen Junior Club heeft voor de wedstrijd van zondag een speciale vakantieactie opgezet. Leden kunnen deze wedstrijd voor slechts € 10,00 bezoeken! De kaarten voor de Familietribune aan de zuidzijde van ons stadion kunnen op vertoon van het lidmaatschapspas, worden gekocht bij de Supportersbalie in Euroborg. Per lid kunnen maximaal vier kaartjes worden aangeschaft. Dus leden kunnen hun vriendje, vriendinnetje of andere familieleden meenemen naar de wedstrijd. De actie loopt erg goed, dus wees er snel bij want op=op!”
Seizoenkaarten
“Er zijn voor dit seizoen ook nog een kleine vierhonderd seizoenkaarten te koop. Door een herindeling van ons stadion is er bijvoorbeeld nog veel plaats in vak X. Hierbij geldt wel de kanttekening dat deze seizoenkaarten alleen geldig zijn voor dit seizoen en niet automatisch het recht geven op een verlenging van de kaart, omdat we nog niet weten welke bestemming vak X na dit seizoen zal gaan krijgen.”
“Er zijn door verschuivingen van andere seizoenkaarthouders echter ook nog seizoenkaarten elders in het stadion beschikbaar en deze geven wel de mogelijkheid op een automatische verlenging voor de jaren daarop. Belangstellenden kunnen bellen en/of langskomen bij de Supportersbalie in Euroborg om de openstaande mogelijkheden te bekijken. Verspreid deze informatie ook in uw directe omgeving, want wij horen nog heel vaak dat de beleving bij de mensen is dat wij volledig zijn uitverkocht en er dus ook geen seizoenkaarten meer te koop zouden zijn.”
Internationale topfunctie
“Tot slot nog aardig nieuws over topman Peter Terium van onze hoofdsponsor Essent. Hij wordt per 1 juli volgend jaar de nieuwe bestuursvoorzitter van moederbedrijf RWE. Terium krijgt hiermee een internationale topfunctie. Hij is de man die zijn handtekening heeft gezet onder het hoofdsponsorschap van Essent bij FC Groningen en Terium nam eind vorig seizoen op de middenstip het nieuwe shirt met de naam van onze nieuwe hoofdsponsor in ontvangst. Samen met Dig Istha – directeur Corporate Affairs en eveneens een belangrijk contactpersoon voor ons binnen Essent – bezocht Terium toen ook het supportershome van onze supportersvereniging.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus