Vanmiddag, 16.45 uur: thuis tegen VVV-Venlo

10 september 2017 / vandaag

Vanmiddag, zondag 10 september, speelt FC Groningen in het eigen Noordlease Stadion de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Tickets zijn te koop via deze website en vanaf 15.15 uur ook bij de kassa’s. Op dat moment opent ook het stadion.

KOOP TICKETS
Met vier punten uit de eerste drie wedstrijden staat FC Groningen op de twaalfde plek van de ranglijst van de Eredivisie. Tegenstander VVV-Venlo heeft zes punten en staat vier plekken hoger. Komende zondag gaat FC Groningen, dat al zeven reguliere thuisduels ongeslagen is, op jacht naar de tweede thuisoverwinning van het seizoen. Tickets voor volwassenen zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro voor alle tribunes. Jeugd tot 16 jaar betaalt online vanaf 13 euro per ticket.

Scheidsrechter
Allard Lindhout staat voor het eerst als arbiter op het veld in het Noordlease Stadion. Hij floot in het verleden drie uitwedstrijden van FC Groningen in Eredivisieverband. Lindhout zal zondagmiddag worden geassisteerd door de heren Patrick Langkamp en Erik Kleinjan. Vierde official is Ingmar Oostrom. Het duel begint om 16.45 uur. De warming-up van de beide clubs vangt aan rond 16.10 uur.

48terugblik20170827EOC1466vlagruim
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws