Zondag 12.15 uur eerste thuiswedstrijd. Neem je nieuwe seizoenkaart mee!

3 augustus 2022

FC Groningen trapt haar Eredivisie-seizoen zondagmiddag af thuis tegen FC Volendam. Aftrap van het duel in Euroborg is om 12.15 uur. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar die zowel online als aan de kassa’s kunnen worden gekocht. De kassa’s in Euroborg openen zondag om 10.45 uur. Seizoenkaarthouders hebben toegang tot het stadion met hun nieuwe pasje. 

20896378

Alle seizoenkaart- en vijfjaarkaarthouders hebben hun nieuwe seizoenkaart per post ontvangen. Dit nieuwe pasje is voor dit seizoen het geldige toegangsbewijs. De seizoenkaart voor het voetbaljaar 2021/2022 of de seizoenen daarvoor zijn niet meer geldig. Zorg dat je de juiste seizoenkaart bij je hebt om teleurstelling aan de deur van Euroborg te voorkomen. Heb je het nieuwe pasje nog niet ontvangen, mail dan naar i.  
 
Nog voldoende tickets
Zowel op de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor het duel in speelronde 1 van de Eredivisie. Supporters kunnen zonder seizoenkaart- of clubcardverplichting online tickets kopen via https://tickets.fcgroningen.nl
 
De kassa’s van Euroborg zijn zondag vanaf 10.45 uur geopend. Het stadion is vanaf dit seizoen PIN only. Dit geldt bij de kassa’s voor de ticketverkoop en aankopen binnen Euroborg zoals eten en drinken. De betaalkaarten waarmee FC Groningen werkte, zijn niet meer geldig. Supporters die nog geld op hun betaalkaart hebben staan, kunnen dit tot 31 december 2022 terugvorderen via deze link.

Oratmangoen

Vervoer
Supporters die zondag naar Euroborg komen, dienen nog altijd rekening te houden met wegwerkzaamheden in en rond Groningen. Er wordt onder meer aan de Ringweg Zuid gewerkt. Check voor vertrek www.groningenbereikbaar.nl voor de actuele verkeersinformatie. Supporters die willen parkeren op P3 dienen rekening te houden met werkzaamheden aan de Herningweg. Hierdoor is de parkeerplaats alleen bereikbaar via de ingang aan de Bornholmstraat.
 
Vanzelfsprekend zijn er voldoende alternatieven om Euroborg te bereiken. Vanuit P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden er zondag vanaf 10.15 uur pendelbussen van Drenthe Tours naar Euroborg. Een retour kost €4,-. Het stadion ligt op loopafstand van treinstation Europapark en zondag zijn er voldoende plaatsen bij het stadion - onder meer achter de Kolenmuur - waar supporters gratis hun fiets kunnen stallen. 
Bestel hier je tickets

20220729GRONINGENOSASUNA058

Laatste nieuws