Zondag 12 juli: Speciale FC Groningen Keepersclinic

5 juli 2020

FC Groningen Trainen als een Prof organiseert op zondag 12 juli in samenwerking met Keeperschool Onder de Lat een speciale ‘FC Groningen Keepersclinic.’ Tijdens een intensieve training onder leiding van de gediplomeerde keeperstrainers maken de deelnemende doelverdedigers kennis met de oefenstof van FC Groningen. Een mogelijkheid die gepassioneerde keepers direct klemvast pakken! 

keeper

De ‘FC Groningen Keepersclinic’ wordt woensdag 12 juli gehouden op Sportpark Corpus den Hoorn. Hét trainingscomplex van FC Groningen en de omgeving waar doelmannen als Sergio Padt, Jan Hoekstra en Jan de Boer dagelijks keihard werken om beter te worden. Dit is jouw kans om als keeper te ervaren hoe het voelt om bij FC Groningen te trainen.
 
Tijdens de FC Groningen Keepersclinic wordt er getraind volgens de methodes van de keeperstrainers van FC Groningen. Voetbal, leren en plezier staan centraal tijdens een 2,5 uur durende trainingssessie. Er zijn twee tijdsvlakken; voor de jonge jeugd (8 jaar tot en met 12 jaar, van 09.30 uur tot 12.00 uur) en de wat oudere jeugd (13 jaar tot en met 18 jaar van 14.00 uur tot 16.30 uur).
 
De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en tijdens de training wordt keihard gewerkt aan de verschillende keepersvaardigheden die een allround doelman moet bezitten. In het laatste gedeelte van de training is er ruimte voor een heuse keepersbattle waarin de keepers het tegen elkaar opnemen. Wie is in supervorm en maakt zijn of haar trainingspak vies, maar houdt het doel schoon?
 
De FC Groningen Keepersclinic biedt vele oefeningen en tips waar keepers het komende seizoen veel profijt van gaan hebben, een ochtend of middag vol plezier en daarnaast krijg je als deelnemer een mooie FC Groningen gadget plus een officieel certificaat van deelname. Er is in beide groepen slechts plaats voor veertig keepers, dus meld je snel aan via onderstaande banner. 

Aanmelden Keepersclinic zondag 12 juli

Keepersclinic-juno

Laatste nieuws