string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zomervakantie activiteiten.

Maandag 29 juni 2009 om 13:27

De zomervakantie staat voor de deur! Iedereen heeft straks lekker een aantal weken vrij van school en de Junior Club zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen! Je kunt je namelijk nu opgeven voor hele cooooole activiteiten!

Op maandag 6 juli gaan we om 14.00 uur met alle leden t/m 12 naar Ice Age 3. Deze coooole film speelt zich af in de prehistorie en zowel deel 1 als deel 2 waren een groot succes. In dit deel van Ice Age zien we al onze animatievriendjes weer terug. Ga je mee naar deze bioscoopfilm? Je kunt nu 3 kaartjes bestellen per lidmaatschap en de kosten bedragen € 5,- p.p. en de film draait in bioscoop Mustsee Euroborg. Klik hier om je kaartjes te bestellen.
Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli is het weer tijd voor het jaarlijkse voetbalgolf spectakel in Schildwolde! Op de enige voetbalgolfbaan van Nederland kun je je lekker uitleven op de verschillende holes. Net als bij gewoon golf moet je proberen de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole te krijgen. Het enige verschil is dat je dat niet met een golfclub en een klein balletje doet, maar met je voeten en een voetbal. Het evenement kost € 10,- p.p. (inclusief drinken en wat lekkers) en je mag per lidmaatschap 2 kaartjes bestellen. De activiteit duurt van 9.30 uur tot 11.30 uur. Klik hier om je kaartjes te bestellen voor 9 juli en klik hier om kaartjes te bestellen voor 10 juli. Ben je benieuwd naar de foto’s van vorig jaar? Klik dan hier.
Op 20 juli gaan we kanovaren en picknicken in de buurt van Winsum. Heb jij zin om mee te gaan samen met 1 van je ouders of een andere volwassene? Dan kun je je opgeven voor deze tocht. De tocht is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar onderleiding van een volwassene. Je kunt per lidmaatschap 3 kaartjes kopen (dus voor jou, een volwassene en eventueel een vriendje / broertje / zusje enz.). De kaartjes kosten € 10,- p.p. inclusief de picknick. De activiteit duurt van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. Wil je mee varen? Klik dan hier.
Wil je graag meer informatie over een activiteit? Klik dan hier om naar de activieitenpagina te gaan.
Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelname en eventueel de weersomstandigheden. Let op! Vol = vol. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard