string(9) "claudebot"

Zivkovic, Sparv, De Leeuw, Kirm en Johansson in FCG TV.

Dinsdag 04 december 2012 om 16:10

FC Groningen TV is vanavond bij de contractondertekening van Richairo Zivkovic, neemt Tim Sparv mee naar de Barber Shop in Groningen, kijkt terug op de 2-0 overwinning op Heracles Almelo en heeft een samenvatting van Jong FC Groningen - Jong Heracles.

Dinsdagochtend tekende Richairo Zivkovic een driejarig contract met FC Groningen. Zivkovic en FC Groningen hadden al overeenstemming bereikt, maar dinsdag werd die overeenkomst ook officieel bekrachtigd. In het bijzijn van zijn ouders en zijn zaakwaarnemer ondertekende Zivkovic de officiele papieren die hem langer binden aan de club waar hij de complete jeugdopleiding doorliep en waarvoor hij zondag zijn eerste speelminuten in Euroborg maakte.
Debuut
Zivkovic viel zondag kort voor tijd in tegen Heracles Almelo en wist zijn debuut bijna op de luisteren met een doelpunt. Uiteindelijk bleef het bij een 2-0 overwinning voor de FC, een zege die door elke FC Groningen supporter met gejuich werd begroet. FC Groningen TV kijkt terug op het duel met Essent Man of the Match Michael de Leeuw, Andraz Kirm en Emil Johansson die na ruim drie maanden zijn rentree maakte in het elftal van trainer Robert Maaskant.
Afscheren
Na dertig dagen mocht Tim Sparv afgelopen vrijdag eindelijk zijn snor laten verwijderen. Sparv liet vanaf 1 november zijn snor staan om zo geld in te zamelen voor de actie Movember. Afgelopen vrijdag liet hij de flink gegroeide snor afscheren in Barber Shop Capelli in de stad Groningen. Dat gebeurde op de ouderwetse manier met een mes en dat maakte Sparv vooraf best wat bang.
Kansenverhouding
Gisteravond speelden de beloften van FC Groningen met 1-1 gelijk tegen het hoger geklasseerde Jong Heracles Almelo. Het was achteraf gezien een teleurstellend resultaat omdat Jong FC Groningen gezien de kansenverhouding had moeten winnen. Trainer Dick Lukkien was na afloop dan ook niet te spreken over het resultaat van zijn ploeg.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op EL 2 te zien om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’