string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zivkovic, Kostic, Lindgren, Saban, Mennega en Krul in FCG TV.

Dinsdag 29 april 2014 om 11:28

FC Groningen TV kijkt vandaag terug met doelman André Krul op de anderhalf jaar dat hij in Colombia voetbalde. Daarnaast is er een terugblik op de 2-1 overwinning op Roda JC Kerkrade en een samenvatting van Jong Groningen - Jong Heerenveen.

Begin maart voegde keeper André Krul zich toe aan de selectie van Jong FC Groningen. Krul is de eerste Nederlandse voetballer die op het hoogste niveau in Colombia speelde. In Tunja, op drie uur rijden van hoofdstad Bogota, deed hij een schat aan ervaring op en verzamelde hij de meest kleurrijke shirts waarvan hij er een aantal laat zien in FCG TV. Daarnaast vertelt hij over een fikse kaakbreuk die hem zeer angstige momenten bezorgde.
Afgelopen zondag evenaarde FC Groningen het record van vijf overwinningen op rij in de eredivisie. Dankzij goals van Richairo Zivkovic en Filip Kostic ging de FC met een 2-1 zege terug naar Groningen. Zivkovic vertelt waarom hij ervoor koos om zijn doelpunten met de fans te vieren, Kostic legt uit waarom hij na zijn goals snel naar de bank van zijn team rende. Daarnaast komt ook Rasmus Lindgren aan het woord over de wedstrijd waarin de FC zich definitief plaatste voor de play-offs.
Jong FC Groningen slaagde er net niet in om kampioen te worden van de Beloftencompetitie Divisie A. Toch maakten de Beloften er maandagavond tegen SC Heerenveen een zeer aantrekkelijke wedstrijd van, met een 5-4 overwinning tot gevolg. Trainer Paul Raveneau en doelpuntenmakers Kevin Mennega en Burak Saban vertellen in FCG TV hoe zij op de wedstrijd terugkijken.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.35 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.05 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’