string(9) "claudebot"

Zivkovic en Veendorp opgeroepen; Oldenburger standby.

Maandag 02 september 2013 om 16:27

Richairo Zivkovic is door bondscoach Remy Reijnierse opgenomen in de selectie van Oranje onder-18 dat maandag 9 september oefent in Schotland. Kasper Oldenburger staat standby voor dit duel. Keziah Veendorp gaat met Oranje onder-17 naar een vierlandentoernooi in Duitsland.

Oranje onder-18 verzamelt op zaterdag 7 september en speelt twee dagen later, op maandag 9 september, op Somerset Park in de plaats Ayr om 15.00 uur Nederlandse tijd een oefenduel met de Schotse leeftijdsgenoten. Aanvaller Zivkovic behoort tot de selectie. Middenvelder Kasper Oldenburger van FC Groningen A1 dient zich beschikbaar te houden voor het geval andere spelers afzeggen.
Vierlandentoernooi
Oranje onder-17 van bondscoach Maarten Stekelenburg begint op maandag 9 september aan een negendaagse waarin een vierlandentoernooi wordt afgewerkt in Duitsland. Op woensdag 11 september treft de ploeg met verdediger Keziah Veendorp (A1) eerst gastland Duitsland in het Plambeck-Stadion te Norderstedt. Twee dagen later, op vrijdag 13 september om 11.00 uur is Israël de twee tegenstander. Op maandag 16 september om 15.30 wordt in Stadion Hoheluft te Hamburg gespeeld tegen Italië. Een dag later keert de ploeg terug naar Nederland.

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

20 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus