string(9) "claudebot"

Ziggo biedt gratis wedstrijden van FC voor digitale abonnees.

Donderdag 01 oktober 2009 om 13:57

Ziggo biedt al haar digitale TV abonnees gedurende de maand oktober een gratis kennismaking met Eredivisie Live aan. Dit betekent ook dat competitiewedstrijden van FC Groningen live te volgen zijn, zoals zondag tegen FC Utrecht.

Zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen, ontvangt iedereen met digitale TV van Ziggo geheel gratis het hoofdkanaal van Eredivisie Live, Eredivisie Live 1. Dit betekent toegang tot veel live voetbal uit de Eredivisie, EK-Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje, KNVB Bekervoetbal en natuurlijk de UEFA Europa League.
Oktober
In oktober zijn sowieso de volgende wedstrijden van FC Groningen geheel gratis te zien voor digitale Ziggo abonnees:
FC Groningen – FC Utrecht (18 oktober), FC Twente – FC Groningen (25 oktober) en FC Groningen – AZ (31 oktober).
Amateurvoetballers
Eredivisie Live heeft momenteel een zeer aantrekkelijke aanbieding voor alle amateurvoetballers in Nederland. Want zij kunnen 2 maanden geheel gratis Eredivisie Live kijken een ook nog eens 20 euro voor de eigen clubkas verdienen.
Iedere voetballer, die is aangesloten bij een amateurclub, en zich nu abonneert op Eredivisie Live kijkt de eerste 2 maanden geheel gratis. Bovendien krijgt de eigen club een financiële injectie, want als na 3 maanden het abonnement nog steeds bestaat, ontvangt  de eigen amateurclub maar liefst 20 euro! Als het hele elftal of de hele club meedoet, kan dat dus flink oplopen.
Live verslag
En om het nog mooier te maken: van de drie amateurclubs die de meeste abonnees aandragen, doet Eredivisie Live verslag van een van hun wedstrijden! Natuurlijk inclusief voor- en nabeschouwing met een van de bekende analisten van Eredivisie Live.
Kijk snel op www.eredivisielive.nl/steunjeclub voor meer info en de actievoorwaarden en meld je direct aan! Vergeet dan vooral ook niet de naam van de amateurclub club in te vullen. Deze actie loopt tot maandag 5 oktober.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus