string(9) "claudebot"

Zeven internationals op pad.

Dinsdag 02 maart 2010 om 11:10

Vijf spelers van de eerste selectie van FC Groningen en twee doelmannen van Jong FC Groningen vertegenwoordigen deze dagen hun vaderland. Tim Sparv is met de Finse selectie afgereisd naar Malta voor een oefenduel tegen de eilanders.

Woensdagavond om 19.00 uur Nederlandse tijd wordt op Malta in Valletta afgetrapt bij een oefenwedstrijd tussen Malta en Finland. Tim Sparv, die bij FC Groningen nog geen speelminuten maakte, trainde de afgelopen weken wel volledig mee bij de eerste selectie.
Woensdagavond
Verdediger Andreas Granqvist speelt met de Zweedse selectie op woensdagavond 3 maart een oefeninterland tegen Wales. In Swansea wordt om 20.45 uur Nederlandse tijd afgetrapt.
Verdediger Daley Blind speelt woensdagavond het EK-kwalificatieduel met Jong Oranje tegen Jong Polen. Het duel in Doetinchem begint om 18.00 uur en wordt live uitgezonden op Eredivisie Live.
Onder-21 en onder-19
Doelman Leonard Nienhuis treft aanvaller Tim Matavz in het Sloveense Nova Gorica. Het Nederlands Beloftenteam neemt het woensdagmiddag op tegen Slovenië onder-21. Het duel begint om 16.00 uur.
Middenvelder Leandro Bacuna en doelman Steffen Bakker spelen op dinsdag 2 maart in Waalwijk een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten van Engeland onder-19. Het duel begin om 19.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus