string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zeven FC’ers in voorlopige selecties.

Vrijdag 13 maart 2009 om 17:08

Drie spelers van FC Groningen zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Zweden. Daarnaast behoort één speler tot de voorselectie van Nederland B en behoren drie spelers tot de voorselectie van het Nederlands Beloftenelftal.

Verdedigers Fredrik Stenman en Andreas Granqvist en spits Marcus Berg horen aanstaande dinsdag, 17 maart, of ze definitief worden geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd Portugal-Zweden op zaterdag 28 maart in Porto en de vriendschappelijke wedstrijd tussen Servië en Zweden die op woensdag 1 april in Belgrado zal worden gespeeld.

Danny Holla is door bondscoach Johan Neeskens opgenomen in de 22-koppige voorselectie voor de oefenwedstrijd van Nederland B tegen Jong Duitsland (vrijdag 27 maart in Ahlen) en Jong Italië (dinsdag 31 maart in Kerkrade). Vrijdag 20 maart wordt bekend welke vier spelers er nog afvallen.

Verdedigers Tom Hiariej, Darryl Lachman en middenvelder Shkodran Metaj behoren tot de voorselectie van het Nederlands Beloftenelftal. Het team van bondscoach Hans Schrijver speelt vrijdag 27 maart in Wijchen een oefenwedstrijd tegen NEC. Vrijdag 20 maart wordt de selectie teruggebracht van 29 naar achttien spelers.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’