string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zes reserves vanavond mee naar Zwolle.

Maandag 01 september 2014 om 11:36

Casper Goedkoop maakt vanavond om 18.30 uur in Zwolle zijn debuut als trainer van Jong FC Groningen/Cambuur. De opvolger van Paul Raveneau heeft de zes van de zeven bankzitters van zondagmiddag in zijn selectie en beschikt daarnaast over vier Cambuur-spelers.

In Zwolle speelt FC Groningen de derde competitiewedstrijd in de poulefase van de Beloftencompetitie. Zes van de zeven reserves van FC Groningen in de wedstrijd tegen Ajax maken onderdeel uit van de selectie: Van der Vlag, Baas, Saban, Hagenauw, De Leeuw en Hateboer. Daarnaast maakt eerste-selectiespeler Henk Bos onderdeel uit van de groep, die halverwege de middag bij Euroborg in de bus stapt.
Na de afwezigheid van Cambuur-spelers in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC heeft Goedkoop vanavond in Zwolle weer de beschikking over vier Friezen, onder wie FC-huurling Ron Janzen. Van de B-kern van FC Groningen ontbreekt alleen doelman Wieger Sietsma in het duel met PEC Zwolle. Over dertien dagen treffen de eerste elftallen van Groningen en Cambuur elkaar in Leeuwarden. Komende woensdagavond speelt FC Groningen in Zuidlaarderveen een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke amateurs.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’