string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zege A1 in FCG TV.

Dinsdag 06 maart 2012 om 09:59

In FC Groningen TV is vanavond om 18.05 uur op Eredivisie Live 1 aandacht voor de overwinning van RVO FC Groningen/Cambuur A1. Verder wordt teruggeblikt op de nederlaag van het eerste elftal bij Feyenoord. Ook kreeg teammanager Theo Huizinga een cadeau van de Rotterdamse fans.

In FC Groningen TV nadert het WK Snertkoken vanavond haar ontknoping. Jurylid Tim Sparv proeft de diverse kookprestaties van de deelnemers en ervaart waarom snert in de winter in Nederland zo populair is. Hij wordt verrast door de verschillende bereidingen, van typisch Nederlands tot Marokkaans. Uiteindelijk zal de 18-jarige Suzanne Mulder uit Winschoten met de overwinning aan de haal gaan.
Afgelopen zaterdag boekte FC Groningen/Cambuur A1 een heel belangrijke zege. Niet alleen smaakte de 2-1 overwinning in de noordelijke derby tegen SC Heerenveen/Emmen erg goed, dankzij de drie punten kan FC Groningen A1 ook weer wat ruimer ademhalen onderin de A-junioren Eredivisie. De ploeg van trainer Paul Raveneau had zaterdag over geluk niet te klagen. Aan de 2-1 van verdediger Jesse Renken, kort voor tijd, hing namelijk een fikse buitenspellucht.
Het eerste elftal van de FC deed het zondag iets minder door in Rotterdam met 1-0 te verliezen van Feyenoord. Ondanks de nederlaag overheerste na afloop het gevoel dat de ploeg van trainer Pieter Huistra in elk geval veel strijd had geleverd en dat FC Groningen daarmee verder kan. Luciano da Silva was dan ook trots op zijn ploeg. Hij werd zondag geplaagd door griep maar was ondanks dat weer een van de betere Groningers zondag.
Vlak voor het begin van Feyenoord – FC Groningen werd FC Groningen teammanager Theo Huizinga in het zonnetje gezet door de supportersvereniging van Feyenoord. De fans van de Rotterdammers hoorden dat Huizinga aan het einde van dit seizoen stopt bij FC Groningen en maakten zondag van de gelegenheid gebruik om hun waardering voor Huizinga uit te spreken door middel van het overhandigen van een bijzonder cadeau.
Vanavond is ook weer de wekelijkse nieuwsbrief van algemeen directeur Hans Nijland te zien in FCG TV.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.05 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op Eredivisie Live 2 om 19.00, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FC Groningen TV om 08.40 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’