string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zeer waardevolle meepraatsessie in Noordlease Stadion.

Maandag 28 november 2016 om 14:30

Gisteren, zondagmiddag 27 november, vond een zeer waardevolle meepraatsessie plaats in het Noordlease Stadion. Ruim honderd supporters en sponsors waren gekomen om hun inbreng te geven aan het beleidsplan 2017-2020, dat de club in januari van komend jaar zal presenteren.

Na een gezamenlijke introductie in de Noordlease Business Corner werd het gezelschap opgedeeld in een achttal groepen, die aan de hand van vijf stellingen waardevolle input opleverden voor het beleidsplan, dat FC Groningen begin volgend jaar zal presteren. Uitgangspunt daarbij is ons stadion voller en sfeervoller te krijgen. Na de pauze werden met de gehele groep de bevindingen gedeeld. Bij de meepraatsessie waren naast de supporters en sponsors ook vele vertegenwoordigers en medewerkers van de club aanwezig, waaronder een afvaardiging van de spelers van het eerste elftal.

Nabesproken
Algemeen directeur Hans Nijland was na afloop zeer tevreden over de middag, die in de komende jaren zeker een vervolg zal krijgen. “Het was een uitermate nuttige en plezierige bijeenkomst. Vanochtend (maandag – red.) hebben we de input meteen nabesproken en diverse zaken zullen we meenemen in de actielijst, die naast ons beleidsplan komt te liggen. Er zijn dingen die we op korte termijn kunnen oppakken en dingen die op de wat lange termijn mogelijk zijn.”

Terugkoppeling
De deelnemers aan deze bijeenkomst zullen allemaal per e-mail een gezamenlijke terugkoppeling ontvangen van alle input die zondagmiddag is geleverd. Bij alle acht groepen zijn aantekeningen gemaakt. “We hebben de afgelopen periode met veel groeperingen gesproken,” aldus Nijland. “Met de Rolly-Side, onze eigen medewerkers in het voetbalgedeelte van de club en op kantoor, de  besturen van de businessclub en de Supportersvereniging, de investeerders en vertegenwoordigers van de media. Vanavond (maandag – red.) is een bijeenkomst met de vrijwilligers en volgende week sluiten we de rij met Groningen Fanatics.”

Toekomst
Over het vervolg van het traject zegt de FC-directeur: “We hebben heel veel gehoord en voor ons is het nu de kunst om met dit alles samen tot een breed gedragen beleidsplan te komen. En van daaruit tot concrete acties te komen, zodat we met z’n allen verder aan de slag kunnen met de toekomst van FC Groningen. We willen iedereen die zijn of haar steentje heeft bijdragen, heel hartelijk danken voor de inbreng. We zijn voornemens een dergelijke bijeenkomst vaker te gaan organiseren.”

20161127EOC5478

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’