string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zeer succesvolle avond in Euroborg.

Dinsdag 20 oktober 2009 om 14:05

In de 252ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de twee gespeelde wedstrijden in Euroborg en noemt hij de vele activiteiten die de FC Groningen Junior club voor deze week heeft georganiseerd.

“De 0-0 van afgelopen zondag tegen FC Utrecht was een tegenvaller, aangezien we zeker na rust mogelijkheden kregen om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen. Hoewel het met het puntenaantal nog niet wil vlotten, zijn we al wel weer drie competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Zondag hebben we een lastige uitwedstrijd op het programma staan tegen FC Twente in Enschede.”

Jong FC Groningen
“Ook bij het competitieduel van Jong FC Groningen bleef het gisteravond (maandag – red.) in Euroborg 0-0. En net als bij het eerste team hadden de mannen van trainer Erwin van de Looi in de tweede helft een paar uitstekende kansen om Jong Feyenoord/Excelsior te verslaan. Het succes van de avond zat ‘m echter vooral in het talrijk opgekomen publiek.”

“Met meer dan 7.500 mensen op de tribunes kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond. Het is dan altijd jammer dat er in zo’n ambiance geen doelpunten te bewonderen zijn, maar al met al denken wij dat we mogen terugkijken op een geslaagd initiatief. We zullen hieraan zeker een vervolg gaan geven.”

Klankbordgroep
“Vorige week donderdag hadden we de bijeenkomst met de Klankbordgroep en we hebben mogen vaststellen dat het in het leven roepen van dit orgaan een toegevoegde waarde heeft. Op een zeer volwassen manier is op hoog niveau meegedacht over onderwerpen die spelen onder de supporters. Met elkaar denken wij bijvoorbeeld sfeerverhogende accenten te kunnen zetten, waardoor de ambiance in Euroborg alleen nog maar zal toenemen. Ook andere thema’s zijn besproken en een verslag hiervan is op deze website te lezen.”

FC Groningen Junior Club
“Deze week is het vooral bij de FC Groningen Junior Club een drukte van belang. Vanwege de herfstvakantie zijn er veel activiteiten georganiseerd voor de jeugdige fans. Gistermiddag (maandag – red.) hebben 350 kinderen en ouders de film ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’ bezocht in bioscoop Pathé. Gisteravond waren ook diverse prijswinnaars van de Junior Club te gast rond de wedstrijd van Jong FC Groningen.”

“Morgen (woensdag – red.) staat een sportieve dag op het programma. In de ochtend en in de middag komen er honderd kinderen naar de Topsporthal bij Kardinge voor een zaalvoetbalclinic. Op Sportpark Corpus den Hoorn is ’s middags een keepers talentendag. En tussen 12.30 en 13.30 uur is er een exclusieve handtekeningensessie in het spelershome voor tweehonderd kinderen. De jonge fans die hiervoor in aanmerking komen, hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.”

Prijswinnaars
“Donderdag worden er tussen 10.00 uur en 14.00 uur diverse rondleidingen gehouden in het stadion en vrijdagmiddag hebben de prijswinnaars van een kleurwedstrijd van de Junior Club een Meet and Greet met de eerste selectiespelers in het spelershome, waarbij ook Groby aanwezig zal zijn.”

“Volgende week maandagavond is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Supportersvereniging FC Groningen. Aansluitend is er een forum waarbij naast ondergetekende ook trainer Ron Jans, technisch manager Henk Veldmate en aanvoerder Koen van de Laak zullen aanschuiven. Leden van de vergadering krijgen de mogelijkheid om zaken rond de club in deze bijeenkomst te bespreken.”

FC Groningen TV
“Tot slot willen wij er nog op wijzen dat er morgenavond (woensdag – red.), zoals te doen gebruikelijk, weer een aflevering van FC Groningen TV is te zien op Eredivisie Live. Was aanvankelijk het aanvangstijdstip 18.15 uur, door de nieuwe programmering bij producent Endemol is het aanvangstijdstip van FC Groningen TV voorlopig vastgesteld op 18.25 uur. FC Groningen TV wordt later in de week ook diverse keren herhaald. Deze tijden, alsmede de inhoud van de uitzending, zijn op woensdag te vinden op onze website.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’