string(9) "claudebot"

Zeer geslaagde netwerklunch aan de rand van het veld.

Dinsdag 02 juni 2020 om 16:14

FC Groningen Horeca organiseerde dinsdagmiddag 2 juni samen met het commerciële team van de club een netwerklunch aan de rand van het hoofdveld in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Liefst 21 sponsorrelaties van de Trots van het Noorden genoten aan de zijlijn in een heerlijk zonnetje van een uitstekend verzorgde netwerklunch.

netwerklunch1

FC Groningen Horeca mag sinds afgelopen maandag weer groepen tot maximaal 30 personen ontvangen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De 21 gasten voor de netwerklunch, die zich eerder via de zakelijke app van FC Groningen voor de bijeenkomst hadden aangemeld, voerden goede gesprekken over ondernemen en uiteraard FC Groningen en genoten van de gezonde lunch en het prachtige uitzicht over het veld.
 
Salesmanager van FC Groningen Kevin Roossien opende de netwerklunch en nam daarna plaats aan één van de tien ruim opgezette tafeltjes. Het gezelschap gaf aan oprecht blij te zijn weer in het stadion aanwezig te mogen zijn. De gasten kregen bij binnenkomst een kopje koffie of thee aangeboden en genoten daarna van een gezonde en veelzijdige lunch die in lunchboxen werd geserveerd. Het prachtige weer, de geur van gemaaid gras, de uitstekende lunch en de goede onderlinge gesprekken maakte de netwerklunch een meer dan geslaagd.
 
Het Hitachi Capital Mobility Stadion is sinds deze week weer geopend voor zakelijke bijeenkomsten tot 30 personen. Door de infrastructuur in het stadion is het mogelijk gesegmenteerde bijeenkomsten te organiseren. Alle ruimtes in het Hitachi Capital Mobility Stadion voldoen aan de coronarichtlijnen en het is op meerdere plaatsen in het stadion mogelijk de handen te ontsmetten. FC Groningen Horeca stelde voor de sponsorrelaties van de club drie vergaderarrangementen samen.
 
Reserveren voor één van deze arrangementen is vanwege de coronarichtlijnen noodzakelijk. Stuur een mail naar en wij maken een offerte op maat. Graag tot binnenkort in het Hitachi Capital Mobility Stadion. 

online

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’