string(9) "claudebot"

Zeefuik, Sierhuis, Te Wierik en El Messaoudi in FCG TV.

Vrijdag 13 september 2019 om 09:04

FC Groningen TV blikt vanmiddag om 17.25 uur op FOX Sports uitgebreid vooruit op de uitwedstrijd van zaterdagavond tegen VVV-Venlo. Daarnaast vertellen Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik over hun succesvolle wedstrijd met Jong Oranje.

Afgelopen dinsdag won Jong Oranje met 5-1 van Jong Cyprus. Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik hadden een groot aandeel in de ruime zege. Beiden wisten te scoren en gaven tevens een assist. FC Groningen TV laat Sierhuis en Zeefuik aan het woord over de succesvolle avond en kijkt met hen tevens vooruit naar de uitwedstrijd van zaterdagavond tegen VVV-Venlo.
 
Met de wedstrijd tegen VVV-Venlo vervolgt FC Groningen de competitie na de interlandbreak. FC Groningen TV blikt vooruit met trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike Te Wierik. Daarnaast vertelt Ahmed El Messaoudi hoe de eerste maand bij FC Groningen voor hem is verlopen.
 
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 19.00 uur te zien op kanaal 3, voorafgaande aan VVV-Venlo – FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus