Zeefuik, Kramer en Faber in FC Groningen TV

9 februari 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de wedstrijd van donderdagavond tegen Feyenoord met Deyovaisio Zeefuik, Lars Kramer en Ernest Faber. Daarnaast is er een vooruitblik op de wedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag

FC Groningen verloor donderdagavond in een midweekse speelronde met 3-0 van Feyenoord. FC Groningen TV heeft eigen beelden van de wedstrijd en kijkt terug op de ontmoeting met trainer Ernest Faber die de 18-jarige Lars Kramer liet debuteren. Kramer vertelt vanavond in FCG TV hoe het was om te debuteren in De Kuip.

Deyovaisio Zeefuik maakte tegen Feyenoord zijn basisdebuut, dat volgde na zijn debuut vorige week vrijdag tegen Vitesse. FCG TV volgde Zeefuik tijdens het duel met Feyenoord en kijkt met hem terug op zijn eerste week in Groningen.

Zondag vervolgt FC Groningen de competitie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. FCG TV duikt vanavond in het verleden van de ontmoetingen tussen de FC en ADO in Groningen en kijkt vooruit naar zondag met onder anderen Ernest Faber.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.35 uur en 22.40 uur op kanaal 3 en om 23.40 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.55 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws