Zeefuik in Forum, onder-17, Postema, Enevoldsen en Ajilore in FCG TV

6 december 2019

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een reportage met Deyovaisio Zeefuik in het onlangs geopende Forum in Groningen. Daarnaast is FCG TV bij het Groninger Sportgala waar FC Groningen in de prijzen viel.

Afgelopen weekend stonden mensen in lange rijen om het nieuwe Forum in Groningen te kunnen bezoeken. Het opvallende grote gebouw achter de Grote Markt heeft in een week tijd al duizenden bezoekers gehad, waaronder Deyovaisio Zeefuik. FCG TV ging met hem mee en sprak met hem in het Forum over zijn drive, zijn loopvermogen, zijn ontwikkeling als voetballer, het Groninger DNA en de tegenstander van komende zondag, FC Utrecht.

Afgelopen maandag viel FC Groningen in de prijzen tijdens het Groninger Sportgala 2019. FC Groningen onder-17 werd deze avond verkozen tot Sportploeg van het jaar. Daarnaast kreeg Romano Postema de Sportstimuleringsprijs van de gemeente Groningen. In FCG TV is een reportage van de avond te zien met daarin een videoboodschap van Arjen Robben die deze avond ook in het zonnetje werd gezet.

Daarnaast is er een samenvatting te zien van FC Groningen 2 - sc Heerenveen 2 en is er een reportage met oud-FC Groningen spelers Thomas Enevoldsen en Oluwafemi Ajilore die onlangs terug waren in Groningen. 

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. Zaterdag is FCG TV om 15.05 uur te zien op kanaal 1 en om 14.00 uur en 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Laatste nieuws