Zeefuik, Faber, Van Weert en Te Wierik in FCG TV

6 april 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een kennismaking met aanwinst Ahmad Mendes Moreira. Daarnaast kijkt Deyovaisio Zeefuik beelden terug van de wedstrijd tegen Ajax en is er een voorbeschouwing op de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen.

Afgelopen woensdag werd Ahmad Mendes Moreira tijdens een persmoment in het Noordlease Stadion gepresenteerd als aanwinst van FC Groningen voor het nieuwe seizoen. Mendes Moreira speelt op dit moment in de tweede divisie voor Kozakken Boys. In FCG TV is een kennismaking te zien met Mendes Moreira en vertelt manager technische zaken Ron Jans waarom FC Groningen in zee is gegaan met de 22-jarige aanvaller.

FC Groningen was afgelopen zondag heel dicht bij een zege tegen Ajax, maar in de tweede helft trok de FC toch nog aan het kortste eind. Deyovaisio Zeefuik, gehuurd van Ajax, kijkt in FCG TV een paar opvallende momenten van hem tegen Ajax terug. Daarbij gaat het vooral over tackles en snelheid. Daarnaast is er een korte terugblik met doelpuntenmaker Tom van Weert en Mike te Wierik.

Zondag gaat FC Groningen op bezoek bij sc Heerenveen. Ron Jans maakte als trainer van FC Groningen acht keer de Derby van het Noorden in Heerenveen mee. In FCG TV kijkt hij vanavond terug op de twee ontmoetingen die hem het meest zijn bijgebleven, beide uit 2009. Daarnaast is er een vooruitblik op de derby van zondag met Ernest Faber.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 13.50 uur op kanaal 3, voorafgaande aan sc Heerenveen - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws