string(9) "claudebot"

Zeefuik, De Leeuw, Bizot in FCG TV.

Dinsdag 26 februari 2013 om 12:22

FC Groningen TV is vanavond aanwezig bij de kickbokstraining die Género Zeefuik sinds november wekelijks volgt bij personal trainer Stephen Tapilatu. Daarnaast is er een terugblik op de 1-0 overwinning van zaterdag op PEC Zwolle met matchwinner Michael de Leeuw en Essent Man of the Match Marco Bizot.

Sinds november doet Género Zeefuik wekelijks bokshandschoenen aan om in de sportschool in Hoogkerk een kickbokstraining te volgen bij personal trainer Stephen Tapilatu. FC Groningen TV was onlangs aanwezig bij een training en zag dat Zeefuik een uur lang flink werd afgebeuld. Doel van de trainingen is om gewicht te verliezen en fitter te worden. Beide doelen zijn inmiddels bereikt. Maar de spits van FC Groningen gaat door met de trainingen om bijvoorbeeld nog te winnen aan explosiviteit.
Afgelopen zaterdag won FC Groningen met 1-0 van PEC Zwolle dankzij een doelpunt die Michael de Leeuw ver in blessuretijd maakte. Meteen na het laatste fluitsignaal barstte er een enorm feest los in Euroborg met De Leeuw als stralende middelpunt. Natuurlijk kijkt FCG TV samen met hem terug op de zwaar bevochten zege op PEC. Daarnaast komt keeper Marco Bizot aan het woord die voor het eerst werd verkozen tot Essent Man of the Match.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en 2. De herhaling is te zien op EL2 om 20.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’