string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zaterdagavond loting volgende bekerronde.

Donderdag 31 oktober 2019 om 23:14

FC Groningen en Willem II hebben zich afgelopen woensdag geplaatst voor de volgende ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De Trots van het Noorden won met 2-1 bij Harkemase Boys terwijl de komende tegenstander Willem II afrekende met HVCV Quick: 0-4.

De beide ploegen treffen nu in de volgende bekerronde elkaar of één van de volgende dertig tegenstanders: Ajax, AZ, PSV, Feyenoord, Vitesse, PEC Zwolle, Excelsior, Heracles Almelo, sc Heerenveen, FC Twente, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Fortuna Sittard, SC Cambuur, FC Dordrecht, Telstar, Go Ahead Eagles, Roda JC, FC Eindhoven, TOP Oss, NAC Breda, SteDoCo, VV Katwijk, GVVV, IJsselmeervogels, Groene Ster, Spakenburg, OFC, Sparta Nijkerk of ODIN’59.

Lotingen
De zestien wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden gespeeld op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 december 2019. De ‘open’ loting voor de volgende ronde vindt zaterdagavond vanaf 22.00 uur plaats tijdens het programma De Eretribune op FOX Sports.

Nieuw is dit seizoen dat er vanaf de achtste finales ‘doorgeloot’ wordt voor de rest van het toernooi. Op zaterdag 21 december worden op die manier de acht wedstrijden in de achtste finales, de paringen voor de kwartfinales én de halve finales bekend. Reden voor deze werkwijze is de korte doorlooptijd in die fase van het bekertoernooi. Tussen dinsdag 21 januari en donderdag 5 maart wordt het aantal in 44 dagen teruggebracht van zestien clubs naar de twee finalisten. Op zondag 19 april 2020 is de TOTO KNVB Bekerfinale in Rotterdam.

toto_knvb_beker_logo-2018

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’