KOM OP TIJD! Hele dag online verkoop; kassa's om 17.00 uur geopend

8 augustus 2019 / vandaag

FC Groningen speelt zaterdagavond 10 augustus de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De kraker tegen FC Twente wordt om 18.30 uur afgetrapt. Er zijn nog volop kaarten te koop via de bekende kaartverkoopkanalen. Tijdens de rust van de wedstrijd zijn tal van spectaculaire activiteiten waarbij het zomaar kan zijn dat jij op het veld staat. De deuren en kassa’s van het Hitachi Capital Mobility Stadion openen op 17.00 uur.

KLIK HIER VOOR KAARTVERKOOP
FC Groningen gaat voor de zesde keer sinds de oprichting van de club in 1971 op zoek naar een perfecte start van zes punten na twee Eredivisiewedstrijden. De laatste keer dat de Trots van het Noorden dat voor elkaar kreeg was in het seizoen 2014/2015 toen er achtereenvolgens uit bij Go Ahead Eagles en thuis tegen Heracles Almelo werd gewonnen.

Wedstrijdsponsor
Office Centre

Balsponsor
Office Centre
 
Rustactiviteit
In de rust van de wedstrijd tegen FC Twente start FC Groningen met een nieuwe rustactiviteit. Aan het einde van de eerste helft bepaalt een ronddraaiend rad op de videowalls welke van de vier splinternieuwe Gasunie Games wordt gespeeld, inclusief mooie prijzen.
 
Zo kan het zijn dat de deelnemers moeten hooghouden met een skippybal, van een behoorlijke afstand dienen te gaan latje-trappen of een ander leuk voetbalspel gaan spelen. Naast de deelnemers die zich vooraf al hebben opgegeven, wordt er ook willekeurig iemand uit het publiek gekozen. Het kan dus zomaar zijn dat jij zaterdagavond in de rust op het veld van het Hitachi Capital Mobility Stadion staat!
 
Nieuw: popcorn!
Mocht je niet de gelukkige zijn die wordt uitgekozen, kun je de activiteiten, net als de eerste en de tweede helft, vanaf dit seizoen op de Koeman Familie Tribune aanschouwen met een lekkere bak popcorn. Zowel zoet als zout popcorn wordt vanaf dit seizoen in de twee horeca-units op de Koeman Familie Tribune verkocht.
 
Betalingen in het Hitachi Capital Mobility Stadion gaan cashless via je seizoenkaart, betaalkaart of via PIN. Dit seizoen heeft iedereen nieuwe seizoenkaarten thuisgestuurd gekregen. Het overzetten van horecategoed van de oude op de nieuwe seizoenkaart staat hier uitgelegd.
 
Bereikbaarheid
Bezoekers aan het Hitachi Capital Mobility Stadion worden onder meer vanwege werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg verzocht extra vroeg naar de wedstrijd te komen. Kijk voor de actuele reisinformatie op www.groningenbereikbaar.nl.
 
Iedereen met een geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd kan door de samenwerking met Qbuzz gratis met alle reguliere bussen in de Stad Groningen naar het Hitachi Capital Mobility Stadion reizen. Ook worden er Arriva Touring pendelbusdiensten georganiseerd vanaf P&R Hoogkerk aan de A7 en P&R Haren aan de A28. Meer informatie hierover vind je hier.

popcorn
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws