Zeer beperkt treinverkeer en collecte sfeeracties

27 oktober 2018

Vandaag, zaterdag 27 oktober, speelt FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen PSV. Aanvang is 19.45 uur. Het stadion en de kassa's openen om 18.15 uur. Er is zeer beperkt treinverkeer in en rond Groningen in verband met diverse werkzaamheden. Voor de wedstrijd houden de Ultras Cruoninga bij alle ingangen een collecte voor hun sfeeracties.

Dit weekeinde wordt er op veel plekken op en rond het spoor gewerkt. Zo rijden er tot en met zondag geen treinen tussen Groningen en Buitenpost, Groningen en Delfzijl en Groningen en Eemshaven. Arriva zet bussen in. Komende zaterdag rijden er ook geen treinen tussen Groningen en Weener, Groningen en Veendam en Groningen en Groningen Europapark. Ook hier worden bussen ingezet door NS en Arriva.

Daarnaast rijdt de reguliere extra buslijn van Qbuzz en is het openbaar vervoer in Stad richting het Hitachi Capital Mobility Stadion van twee uur voor tot één uur na de wedstrijd gratis op vertoon van een geldige seizoenkaart of wedstrijdticket. De betaalde pendelbussen van Arriva rijden vanaf P&R Hoogkerk en P&R Haren.

Collecte
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV wordt door het gehele stadion gecollecteerd voor sfeeracties door Ultras Cruoninga. Vorig jaar zijn de acties betaald met geld dat hiervoor nog beschikbaar was, geld van de supporterevereniging en met eigen middelen. Om het maken van nieuwe acties door te kunnen zetten, hopen de Ultras op bijdrages van de medesupporters. Bij elke ingang wordt tot aan de aftrap van de wedstrijd gecollecteerd.

De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Groningen-PSV loopt tot en met de aftrap via de gebruikelijke kanalen. Zonder restricties zijn online via deze website tickets aan te schaffen. Ook kunnen supporters zaterdag overdag nog terecht bij de FanCorner aan de Boumaboulevard en de FC Primera’s in Stad en Ommeland. Prijzen zijn vanaf 22 euro voor volwassenen en online vanaf 17 euro voor jeugd tot 17 jaar.
KOOP KAARTEN

Laatste nieuws